Dietz: voor publiek, politiek en maatschappelijk draagvlak

 

Samen met onze 27 collega’s werken wij iedere dag vanuit eigen expertises en achtergronden aan publiek, politiek en maatschappelijk draagvlak bij complexe vraagstukken in de fysieke leefomgeving. Wij gaan verder dan alleen adviseren: door een combinatie van inhoudelijke kennis van de domeinen waarbinnen wij actief zijn, onze expertises en een uitgebreid netwerk en ons vermogen om snel nieuwe netwerken op te bouwen, zoeken wij naar de meest geschikte invalshoeken en aanpak voor uw opgave. Hiermee voegen wij nieuwe energie toe aan complexe processen, vormen wij nieuwe allianties en betrekken wij de juiste doelgroepen bij uw project of opgave.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen, nieuwe plekken en nieuwe mensen om mee samen te werken. We kijken uit naar uw vraag en gaan graag samen met u aan de slag!

Onderdompelen in jouw vraagstuk.

Wij adviseren en ondersteunen bij het creƫren van draagvlak voor uw project of opgave in de fysieke leefomgeving. Of het nu gaat om een nieuwe gebieds- of vastgoedontwikkeling, het aanleggen van infrastructuur of de ontwikkeling van nieuwe retail- en leisure locaties. Door ons onder te dompelen in het gebied, de omgeving en de stakeholders werken wij toe naar een lange termijn oplossing.

Dietz academy.

Voortdurend vernieuwen en verbeteren kan alleen als wij gezamenlijk onze kennis delen.

Expertises.

Van public affairs tot participatie-opgaven. Bekijk wat onze Dietzers voor jou kunnen betekenen.

Kennismaken?
Wij ontmoeten u graag.

Dietz Strategie & Communicatie

Bel ons gerust via 030 293 43 99.
Liever een mailtje sturen? Dat kan naar info@dietz.nl.