Public affairs

Public affairs

Wat doen we?

In Nederland kan geen enkele organisatie die te maken heeft met het publieke domein zonder public affairs. Bij Dietz spelen wij strategisch in op besluitvormingsprocessen en oefenen we resultaatgericht invloed uit op de politieke en publieke opinie in de regio. Zo nemen wij samen het initiatief en zorgen wij ervoor dat u aan de slag kan met wat u voor ogen heeft. 

Waarom doen we dit?

In het politieke en publieke domein lopen veel verschillende belangen door elkaar en zien mensen door de bomen het bos niet meer. Daardoor kunnen er situaties ontstaan waarin het eerlijke verhaal en de context ondergesneeuwd raken. Als public affairs professionals hechten wij veel waarde aan het scheppen van duidelijkheid en het creëren van draagvlak voor plannen en beleid. Daarom vormt public affairs een cruciaal onderdeel van onze Alliantiemanagement practice.

Hoe doen we dit? 

De adviseurs van Dietz weten door hun uitgebreide ervaring in het politiek-bestuurlijke speelveld haarfijn welke wegen bewandeld kunnen en moeten worden om resultaat te behalen voor onze opdrachtgevers. Wij behartigen uw belangen, maken complexiteit simpel en communiceren helder met de wereld om ons heen. Daarvoor maken we gebruik van onze uitgebreide public affairs gereedschapskist. Heeft u verdere vragen of ondersteuning nodig, neem dan contact met ons op.

Kennismaken? Wij ontmoeten u graag.

Dietz Strategie & Communicatie
Bel ons gerust via 030 293 43 99.
Liever een mailtje sturen? Dat kan naar info@dietz.nl.

Dietz