Alliantiemanagement

RES Flevoland

Samenwerking tussen overheidslagen, maar ook samen met marktpartijen, energieleveranciers en netbeheerders.

Projectleiding Regionale Energie Strategie Flevoland

Afspraken over Elektriciteit en Gebouwde omgeving uit het Klimaatakkoord gaan uitgewerkt worden in de Regionale Energiestrategie (RES). Iedere regio moet gaan laten zien welke bijdrage men kan gaan leveren en hoe iedereen die hiermee te maken heeft in een regio betrokken wordt.

Ook in de regio Flevoland wordt gewerkt aan de RES. Daarbij werken de provincie Flevoland, de gemeentes Almere, Dronten, Lelystad, Noordoostpolder, Urk en Zeewolde en het Waterschap Zuiderzeeland samen met maatschappelijke partijen zoals netbeheerders, woningcorporaties, werkgevers en de Natuur- en Mileufederatie.

De opdracht

Om de doelen uit het Klimaatakkoord te bereiken is samenwerking van doorslaggevend belang. Samenwerking tussen overheidslagen, maar ook samen met marktpartijen, energieleveranciers en netbeheerders. Afspraken over Elektriciteit en Gebouwde omgeving uit het Klimaatakkoord moeten handen en voeten krijgen in de Regionale Energiestrategie├źn. Overheden en maatschappelijke partners moeten de Energietransitie gezamenlijk gaan vormgeven. In de regio Flevoland wordt dit proces begeleid door een projectleider van Dietz.

Deel dit bericht

Kennismaken? Wij ontmoeten je graag.

Dietz Strategie & Communicatie
Bel ons gerust via 030 293 43 99.
Liever een mailtje sturen? Dat kan naar info@dietz.nl.

Dietz

Bekijk andere projecten.

Infrastructuur & energie