Gebiedsontwikkeling en vastgoed

Goeree Overflakkee

De gemeente vroeg ons om het eiland letterlijk en figuurlijk op de kaart te zetten

Eilandmarketing Goeree-Overflakkee

Goeree-Overflakkee is een eiland en gemeente in het zuidwesten van de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Goeree-Overflakkee wordt omsloten door de Noordzee, het Haringvliet, het Volkerak-randmeer, de Krammer en het Grevelingenmeer. Goeree-Overflakkee behoort tot de provincie Zuid-Holland.

De inzet van Dietz heeft voor ons veel betekent. Een duidelijk profiel kiezen en het op een eigentijdse manier wegzetten. Uiteindelijke hebben we twee prijzen gewonnen op het gebied van citymarketing. Dus dan moet het wel goed geweest zijn.

Ada Grootenboer - Burgemeester Goeree-Overflakkee

De opdracht

Goeree-Overflakke, het meest duurzame eiland van West-Europa. Een eiland dat niet zoals velen denken in Zeeland ligt, maar bij de provincie Zuid-Holland hoort en eigenlijk alles dichtbij heeft – van werkgelegenheid tot wonen in de natuur. De gemeente vroeg ons om het eiland letterlijk en figuurlijk op de kaart te zetten en de unieke kenmerken daarbij leidend te laten zijn. Een nieuw werkveld werd hiermee geboren: eilandmarketing. Goeree-Overflakkee won diverse citymarketing prijzen en kreeg een prominente rol tijdens het Klimaatakkoord in Parijs.

Deel dit bericht

Kennismaken? Wij ontmoeten je graag.

Dietz Strategie & Communicatie
Bel ons gerust via 030 293 43 99.
Liever een mailtje sturen? Dat kan naar info@dietz.nl.

Dietz

Bekijk andere projecten.

Gebiedsontwikkeling & vastgoed