Gebiedsontwikkeling en vastgoed

Herontwikkeling museum Opmeer

Herontwikkeling naar wooncomplex

Herontwikkeling voormalig museum Opmeer

Sinds iets meer dan een jaar is de SVE Group eigenaar van het voormalige Scheringa museum in Opmeer. Dit pand staat inmiddels al zo’n tien jaar leeg en voor de SVE Group was dit aanleiding om te kijken hoe het gebouw getransformeerd kan worden tot een prettige woon- en zorgomgeving dat ruimte biedt aan functies waar op dit moment binnen Opmeer grote behoefte aan is. Een combinatie van betaalbare huurwoningen, koopappartementen en woon- en/of zorgappartementen met kleinschalige deelfuncties en een tuin.

Van initiatief naar omgevingsvergunning.

“Wij werken graag met Dietz samen op het gebied van participatie. Dietz is zeer professioneel, let op de details en neemt veel werk uit handen.”

Yvette Frey - Vastgoedadviseur bij SVE Group

De opdracht

Adviseurs van Dietz adviseren, regisseren en ondersteunen bij het participatieproces met de omgeving. Om bewoners in de directe omgeving mee te nemen in de planvorming en zo mogelijke zorgen weg te nemen, adviseert Dietz in de communicatie- en participatie van het project. Hiervoor zijn (en worden) fysieke bijeenkomsten georganiseerd voor omwonenden en lokaal betrokkenen.

Deel dit bericht

Kennismaken? Wij ontmoeten je graag.

Dietz Strategie & Communicatie
Bel ons gerust via 030 293 43 99.
Liever een mailtje sturen? Dat kan naar info@dietz.nl.

Dietz

Bekijk andere projecten.