Circuit Zandvoort

Circuit Zandvoort: de F1 terughalen naar Nederland

Coalitieontwikkeling F1 Circuit Zandvoort

Circuit Zandvoort is een circuit voor voornamelijk autoraces dat zich midden in de duinen ten noorden van Zandvoort bevindt, vlakbij de zee. Tussen 1952 en 1985 was het circuit met tussenpozen de locatie van de Grand Prix Formule 1 van Nederland. Vanaf 2021 keert de Formule 1 definitief terug op het circuit.

In dit geval nam Dietz het initiatief namens Circuit Zandvoort om het gesprek bij voorbaat al aan te gaan. Dit werd gewaardeerd.

Robert van Overdijk - Directeur Circuit Zandvoort

De opdracht

Een langgekoesterde wens van het Circuit Zandvoort is uitgekomen: de F1 komt terug naar Nederland. Vanaf 2019 is Dietz actief betrokken bij de realisatie van die wens. Naast de economische en maatschappelijke kansen die dit biedt voor Zandvoort en de regio, heeft dit ook de nodige gevolgen voor de brede omgeving. Wij ondersteunen het Circuit in het onderhouden van goede relaties met het gemeentebestuur van Zandvoort, de buurgemeenten, de Provincie Noord-Holland, ondernemers(verenigingen) , de diverse terreinbeherende organisaties en de diverse natuur- en milieuorganisaties. Hierbij komen omgevings- en issuemanagement, politieke sensitiviteit en het kunnen opbouwen en onderhouden van een relevant netwerk op alle niveaus samen. Daarnaast geven we communicatieadviezen en denken mee over participatietrajecten en inspraakavonden ed. 

Deel dit bericht

Kennismaken? Wij ontmoeten je graag.

Dietz Strategie & Communicatie
Bel ons gerust via 030 293 43 99.
Liever een mailtje sturen? Dat kan naar info@dietz.nl.

Dietz

Bekijk andere projecten.