Online participatie

Online bijeenkomsten is het nieuwe normaal

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 50% van de Nederlandse werknemers ook na de crisissituatie meer wilt thuiswerken. Een toename van online faciliteren, overleggen en participeren is daarmee een feit. Dit betekent een grotere behoefte aan online tips & trics: we weten al een hoop, maar kunnen allemaal nog meer leren hierover. In de blog 

Online participatie faciliteren

Participatie met de omgeving is en wordt steeds belangrijker. Neem de omgeving goed mee in de planvorming aan de hand van een zorgvuldig proces. Naast de offline bijeenkomsten en participatiesessies biedt online ook een steeds betere uitkomst. Natuurlijk in tijden van corona, maar verder biedt online participatie meer voordelen. Bereik de jonge doelgroep aan de hand van online participatie en bereik ook sneller een grotere groep burgers. Lees in de blog online participatie meer over het inrichten van participatieprocessen, het organiseren van bijeenkomsten en de optimale combinatie met offline meetings.

Brochure referentieprojecten

Bij Dietz Strategie & Communicatie faciliteren we al sinds dag 0 van de coronacrisis (én daarvoor) online sessies. Ook monitoren wij de online ervaringen van vakgenoten in andere domeinen. Succesvol online overleggen kent verschillende perspectieven. Deze brochure bevat referentieprojecten waarbij wij als Dietz zijnde de afgelopen periode meerdere online participatieprocessen mochten organiseren en regisseren voor vastgoed- en gebiedsontwikkelingen. Wilt u meer weten over het organiseren van (online) inspraak- en besluitvorming, bewonersbijeenkomsten, brainstorms over plannen en het inrichten van participatieprocessen? Neem dan contact met ons op.

Een greep uit onze projecten.

east
Gebiedsontwikkeling en vastgoed

Onze expertises.

Strategische communicatie

Strategische communicatie

Lees verder arrow_forward
Stakeholdermanagement

Stakeholdermanagement

Lees verder arrow_forward
Strategisch omgevingsmanagement

Strategisch omgevingsmanagement

Lees verder arrow_forward
Procesmanagement & besluitvorming

Procesmanagement & besluitvorming

Lees verder arrow_forward

Kennismaken? Wij ontmoeten je graag.

Dietz Strategie & Communicatie
Bel ons gerust via 030 293 43 99.
Liever een mailtje sturen? Dat kan naar info@dietz.nl.