Regionale- en lokale lobby

Wat doen we?

Dietz is uniek in het feit dat wij volledig zijn gespecialiseerd op het regionale en lokale niveau. Wij hebben een netwerk dat zich van provinciehuis tot buurtvereniging uitstrekt over heel Nederland en weten zo onze weg te vinden op al deze niveaus. Doordat wij geloven in de kracht van lokaal weten wij wat er speelt in het land en kunnen we per provincie, per regio en per gemeente maatwerk leveren.

Waarom doen we dit?

Overheidsbeleid speelt zich steeds meer af op het regionale en lokale niveau. Deze lagen staan dichter bij de burger en liggen daarom steeds meer onder een vergrootglas. In een klein land als Nederland liggen belangen dicht op elkaar en moeten lokale belangen goed tegen elkaar afgewogen worden. Als Dietz helpen wij u met het het vinden van een weg 

Hoe doen we dit?

Ons team van adviseurs is opgebouwd uit mensen uit verschillende hoeken van Nederland die allemaal goed op de hoogte zijn van wat er in de regio gebeurt. Wij brengen deze kennis samen en  combineren het met een diverse set aan expertises en diensten waardoor we de ideale partner zijn voor elke organisatie die op het regionale en lokale niveau opereert. Heeft u verdere vragen of ondersteuning nodig, neem dan contact met ons op.

Kennismaken? Wij ontmoeten u graag.

Dietz Strategie & Communicatie
Bel ons gerust via 030 293 43 99.
Liever een mailtje sturen? Dat kan naar info@dietz.nl.

Dietz