Training - Dietz

Verslag seminar Omgevingswet

01 okt 2019

In coproductie met Arjan Nijenhuis (Ministerie van Binnenlandse Zaken) organiseerden Dietz – Strategie & Communicatie en Wijn & Stael Advocaten op donderdag 19 september een interactief seminar over de Omgevingswet. Wij kijken terug op een geslaagde bijeenkomst en bedanken alle aanwezigen voor hun enthousiaste deelname. Wilt u de 3 thema’s die besproken zijn tijdens het seminar (participatie, gevolgen van de ‘knip’ en het overgangsrecht) rustig nalezen? Klik dan hier voor het verslag van het seminar.

Vervolg seminar Omgevingswet

De nieuwe Omgevingswet biedt veel voordelen, zoals: meer draagvlak, minder onderzoekslasten en tijd- en kostenbesparing. Echter zijn er ook nog veel onzekerheden, want hoe ziet het omgevingsplan eruit in uw gemeente? Biedt dit meer ruimte of meer onduidelijkheid?

Een urgent thema waar we de komende periode zeker nog over zullen doorpraten. Dietz Strategie & Communicatie en Wijn & Stael Advocaten zullen daarom een vervolg geven aan het seminar van 19 september. Wij zullen u hierover op de hoogte houden.

Deel dit bericht