Nieuws - Luc Dietz

Dietz Strategie en Communicatie in andere vertrouwde handen

22 jul 2020

Beste relatie,

 

Ik heb, samen met mijn vrouw Stella, in bijna 15 jaar het bureau Dietz Strategie & Communicatie op- en uitgebouwd. Nu is het moment aangebroken om het stokje over te dragen. Stella en ik zijn ontzettend trots dat Bart Kooijman en Jasper Benus, twee goede bekenden van onze collega’s en opdrachtgevers, ons bedrijf per 1 augustus 2020 overnemen en voortzetten. Samen vormen zij ook de nieuwe directie van ons bureau. Uiteraard blijven wij betrokken, maar wel op afstand. 

Stella en ik kijken met veel trots terug op de afgelopen bijna 15 jaar. Het grootste compliment dat we daarbij vaak kregen, was dat we ons regelmatig opnieuw uitvonden. En dat we altijd doorgingen tot het resultaat behaald was. Zo hebben we met alle collega’s door de jaren heen, veel successen geboekt en mogen meewerken aan de meest bijzondere projecten van Nederland. Een bureau heeft goede opdrachtgevers én excellente collega’s nodig. Wij mogen ons gelukkig prijzen over de mensen die zich in de afgelopen vijftien jaar aan ons hebben verbonden. Daarnaast is ook een zeer solide en stevige financiële backbone onmisbaar. Dat is een rol op de achtergrond, maar zeer belangrijk en bepalend om succes lang vol te houden. Tot op de dag van vandaag is deze rol in vertrouwde handen van Stella. 

Het is wellicht bijzonder om te stoppen terwijl we nog lang niet klaar zijn met werken. Het bureau draait bijzonder goed en op je hoogtepunt moet je stoppen als je dat kan. En dat doen wij dan ook. Uiteraard blijven we betrokken en zorgen we voor een warme overdracht. Stella blijft voorlopig de nieuwe eigenaren ondersteunen op de bedrijfsvoering en financiën als financieel manager. Ik blijf als adviseur vanuit het bureau incidenteel strategische vraagstukken oppakken. Samen blijven we betrokken als aandeelhouders, adviseur en klankbord van de nieuwe directie. 

Bart en Jasper hebben gezamenlijk ruim 35 jaar ervaring in het vak en hebben samen een enorm netwerk van bestuurders, marktpartijen, collega-adviesbureaus, samenwerkingspartners en echte vakmensen opgebouwd. Wij hebben erg veel vertrouwen in hun toekomstplannen en zien er dan ook naar uit om vanuit onze nieuwe rol te zien hoe zij het bureau naar een volgend niveau tillen. Dat zullen zij blijven doen volgens de kernwaarden van Dietz Strategie & Communicatie, waarbij continuïteit, gedrevenheid, kwaliteit, eigenzinnigheid en “find a way or make a way” voorop blijven staan. Want dit zijn en blijven tenslotte de bouwstenen van het bureau.

Verder spreken we elkaar ongetwijfeld snel weer en in dezen geldt zeker dat uit het oog, niet uit het hart is. Want onze samenwerking zetten we gewoon voort, ook in deze nieuwe fase met twee nieuwe sterke kopmannen voor onze Dietz-ploeg!

Vanaf deze plek dank voor alles en tot ziens!

Stella de Heij en Luc Dietz

Deel dit bericht