Training - Dietz

Crisisbeheersing Nederland

01 apr 2020

We kunnen er niet meer omheen, het hele land is druk bezig met de ingrijpende Coronacrisis. Burgemeesters, veiligheidsregio’s en hulpdiensten. Iedereen bereid zich voor op alle ontwikkelingen die lopen en nog komen gaan. Wat betekent dit nu voor uw organisatie en wat is nu precies zo’n bovenlokale ramp?

Online training Crisisbeheersing Nederland | woensdag 8 april | 15.30 – 17.30 uur

We krijgen de eerste vragen om communicatieteams te ondersteunen in de ingrijpende Coronacrisis. Begrijpelijk, want dit is een marathon met pittige tussensprints en stevige communicatiedilemma’s. Daarom organiseren wij speciaal voor onze relaties een online training Crisisbeheersing Nederland.

Wij leggen u meer uit over de structuur die is samengesteld op alle vlakken tijdens een crisis en er wordt dieper ingegaan op hoe veiligheidsregio’s zijn ingedeeld. Daarnaast wordt aandacht besteedt aan de rol van de burgemeester en hoe hij/zij een beroep kan doen op de noodverordening. Kortom, onderwerpen die nu van belang zijn en belangrijker dan ooit voor organisaties om te begrijpen.

Heeft u te maken met de crisisstructuur van de overheid of komt u er (ineens) zelf in te werken? Dan is het goed te weten hoe dit werkt. Tijdens de online training neemt Luc Dietz u in een spoedcursus van 2 uur mee in de crisisstructuur van de overheid en de rol van communicatie tijdens een crisis.

Heeft u de online training gemist, maar wilt u hier graag meer over weten? Neem contact op met ons via info@dietz.nl

Deel dit bericht