Lokale en regionale lobby & Public affairs

Dietz is gespecialiseerd in regionale en lokale lobby & public affairs vraagstukken.

Wij hebben een groot netwerk dat zich van provinciehuis tot buurtvereniging uitstrekt over heel Nederland en weten zo onze weg te vinden op al deze niveaus. Op deze manier spelen we strategisch in op besluitvormingsprocessen en oefenen invloed en druk uit op de lokale politieke- en publieke opinie. Doordat wij geloven in de kracht van lokaal, weten wij wat er speelt in het land en kunnen we per provincie, per regio en per gemeente maatwerk leveren. 

Het creëren van draagvlak

Door de decentralisatie speelt overheidsbeleid zich steeds meer af op regionaal- en lokaal niveau. De overheid komt dichter bij de burger staan en daarmee steeds meer onder een vergrootglas. In het politieke en publieke domein lopen veel verschillende belangen door elkaar en is het soms lastig om door de veelheid aan regels, visies en beleid nog het bos te zien. Hierdoor kunnen situaties ontstaan waarin uw verhaal en de context ondergesneeuwd raken. Als Dietz hechten wij veel waarde aan het scheppen van duidelijkheid en het creëren van draagvlak voor uw plannen en beleid. Wij helpen u hiermee op weg.

Vertegenwoordigen van belangen

Ons team van adviseurs is opgebouwd uit mensen uit verschillende hoeken van Nederland, vaak met een politieke of maatschappelijke achtergrond, waardoor we goed op de hoogte zijn van wat er in de regio speelt. Wij brengen deze kennis en onze netwerken samen en combineren het met een diverse set aan skills waardoor we de ideale partner zijn voor uw organisatie die de belangen op regionaal en lokale niveau kan vertegenwoordigen.

Verdere vragen of ondersteuning nodig? Neem dan contact met ons op.

Kennismaken? Wij ontmoeten je graag.

Dietz Strategie & Communicatie
Bel ons gerust via 030 293 43 99.
Liever een mailtje sturen? Dat kan naar info@dietz.nl.