Jim Wouda

Senior strateeg communicatie & omgeving

Jim in het kort

Jim is al meer dan 20 jaar werkzaam voor opdrachtgevers binnen zowel overheid als bedrijfsleven en heeft meer dan 15 jaar leidinggegeven aan professionals binnen een bureauomgeving. Dat maakt hem tot een zeer ervaren strategisch adviseur.

In een complexe omgeving stuurt Jim op het agenderen van (beleids-)initiatieven en het verwerven van draagvlak. Voor overheden voert hij communicatieprogramma’s uit op het gebied van ruimtelijke ordening en infrastructuur, mobiliteit en veiligheid. Bedrijven begeleidt hij bij het versterken van hun reputatie door het opzetten van stakeholder- en issuemanagementprogramma’s en het vinden van een juiste (her)positionering.

Voorbeelden van recente projecten van Jim zijn het strategische omgevingsmanagement voor het bedrijventerrein Ambachtsmark in Almere en het procesmanagement voor participatie over parkeergelegenheid bij winkelcentrum Vleuterweide. Ook is Jim in 2021 een jaar lang verantwoordelijk geweest voor de strategische communicatie binnen het crisisteam Corona voor de veiligheidsregio Amsterdam Amstelland.

Kennismaken? Wij ontmoeten je graag.

Dietz Strategie & Communicatie
Bel ons gerust via 030 293 43 99.
Liever een mailtje sturen? Dat kan naar info@dietz.nl.