Training crisisbeheersing

We krijgen de eerste vragen om communicatieteams te ondersteunen in de ingrijpende Coronacrisis. Begrijpelijk, want dit is een marathon met pittige tussensprints en stevige communicatiedilemma’s. Daarom organiseerden wij begin april een online training Crisisbeheersing Nederland voor twintig relaties. Wilt u hier ook meer over weten? Deze training verzorgen wij (op maat) voor u en uw collega’s, natuurlijk online.

Online training

Heeft u te maken met de crisisstructuur van de overheid of moet u zelf aan de slag met crisiscommunicatie? Dan is het goed te weten hoe de crisisbeheersing in Nederland werkt. Tijdens onze online training nemen wij uw organisatie in een spoedcursus van 2 uur mee in de crisisstructuur van de overheid en de rol van communicatie tijdens een crisis.

Wij leggen u meer uit over de structuur die is samengesteld op alle vlakken tijdens een crisis en er wordt dieper ingegaan op hoe veiligheidsregio’s zijn ingedeeld. Daarnaast wordt aandacht besteedt aan de rol van de burgemeester en hoe hij/zij een beroep kan doen op de noodverordening. Kortom, onderwerpen die nu van belang zijn en belangrijker dan ooit voor organisaties om te begrijpen.

Neem contact met ons op voor deze online training.

 

Kennismaken? Wij ontmoeten u graag.

Dietz Strategie & Communicatie
Bel ons gerust via 030 293 43 99.
Liever een mailtje sturen? Dat kan naar info@dietz.nl.

Dietz