Reputatiemanagement

Wat doen we?

Elke organisatie heeft een eigen reputatie. Soms komt het voor dat het beeld van een organisatie niet overeenkomt met hoe de organisatie werkelijk in elkaar steekt en welke doelen zij nastreeft. Wij helpen met het versterken van de reputatie van uw organisatie en zorgen ervoor dat uw positionering recht doet aan de organisatie.

Waarom doen we dit?

Bij Dietz vinden wij dat iedereen de kans moet krijgen om zijn of haar verhaal te doen. Het is dan schadelijk als niet het volledige verhaal wordt verteld en er voorbarige conclusies worden getrokken over organisaties. Door samen te werken aan de positionering van uw organisatie kunnen we de reputatie versterken en recht doen aan alle mensen die er werkzaam voor zijn. 

Hoe doen we dit?

Wij ontwikkelen een communicatiestrategie die is toegespitst op de vraag van uw organisatie. Daarbij houden we rekening met de identiteit van uw organisatie en wat we naar buiten toe willen uitdragen. Door de lijntjes kort te houden slagen wij erin om een positieve lijn in te zetten en uw reputatie structureel te verbeteren.

Kennismaken? Wij ontmoeten u graag.

Dietz Strategie & Communicatie
Bel ons gerust via 030 293 43 99.
Liever een mailtje sturen? Dat kan naar info@dietz.nl.

Dietz