Branding

Wat doen we?

Eigenlijk spreekt het woord Placebranding voor zich; wij doen branding voor plekken. Plekken zijn gebouwen, gebieden, gemeentes en regio’s. Branding is alles overstijgend; het is het bouwen van een sterk merk wat een strategisch kader vormt voor beleid, gedrag, HR, communicatie, PR en uiteraard marketing.

”Branding is alles overstijgend.”

Waarom doen we dit?

Omdat alles in deze tijd een merk is; bij ieder gebouw, ieder gebied, iedere gemeente of regio heb je namelijk een set van associaties. Deze set bepaalt bewust of onbewust of jij naar deze plek toegaat en daar graag bent of niet. Het is onze missie om plekken te helpen bij het op orde krijgen en versterken van deze set van associaties. Zodat de juiste mensen uiteindelijk een goed gevoel krijgen en houden bij een plek.

Hoe doen we dit?

Wij geloven dat een merk alleen sterk kan worden als het consistent wordt doorgevoerd en herkenning biedt. Denk hierbij aan doorvoering in fysieke elementen, interne en externe communicatie en de betrokken mensen die het merk uitstralen. Placebranding begint bij een sterke merkstrategie. Hierbij zijn drie factoren van belang: authenticiteit, draagvlak en consistentie. Heeft u verdere vragen of ondersteuning nodig, neem dan contact met ons op.

merkenspel branding citymarketing placebranding

Dietz Merkenspel

Kennismaken? Wij ontmoeten u graag.

Dietz Strategie & Communicatie
Bel ons gerust via 030 293 43 99.
Liever een mailtje sturen? Dat kan naar info@dietz.nl.

Dietz